Παραλία με: Αμμο
Απόσταση από την πόλη Ζακύνθου: 8 χλμ.
Βαθμολογία: 7/10
Βρίσκεται στην περιοχή: Τραγάκι
Ανήκει στο Δήμο: Αρκαδίων
Γεωγραφική θέση: Γ. πλάτος: Β 37,5 - Γ. μήκος: Α 20,48
Αλλες κοντινές παραλίες: Τσιλιβί, Μπούκα, Αλυκές
Αλλες παραλίες στο ίδιο Δήμο: Τσιλιβί, Μπούκα

Το γραφικότατο χωριό Τραγάκι βρίσκεται 8 χμ βορειοανατολικά από την πόλη, αμέσως μετά το τουριστικό θέρετρο Τσιλιβή. Οι παραλίες του χωριού είναι τρεις και είναι όλες τους εξίσου όμορφες και γραφικές. Η παραλία Κατραγάκι είναι μια μικρή, ήσυχη παραλία που συνδυάζει άμμο και μικρό βοτσαλάκι. Τα νερά της είναι πεντακάθαρα και καταγάλανα. Υπάρχουν λίγες ομπρέλες και ξαπλώστρες ενώ θέσεις παρκαρίσματος βρίσκονται ακριβώς δίπλα στην παραλία. Θαλάσσια σπορ δεν υπάρχουν ούτε και κάποιο ταβαρνάκι.
Άλλη παραλία του χωριού είναι η Άμπουλα. Πρόκειται για μια γραφικότατη παραλία με άμμο και αρκετά βότσαλα. Τα νερά της είναι πεντακάθαρα, καταγάλανα και σχετικά βαθιά. Πολλές φορές κατά το παρελθόν έχει τιμηθεί με την γαλάζια σημαία του ΕΟΤ. Υπάρχουν παραθαλάσσια ταβερνάκια για να γευτείς τους ζακυνθινούς μεζέδες ενώ θέσεις παρκαρίσματος υπάρχουν ακριβώς δίπλα στην παραλία. Μπορείς να νοικιάσεις ομπρέλα και ξαπλώστρα για να συνδυάσεις το μπάνιο με την ηρεμία και την χαλάρωση. Ακόμα, μπορείς να διασκεδάσεις με κάποιο από τα θαλάσσια σπορ που λαμβάνουν χώρα στη συγκεκριμένη παραλία.
Τέλος η παραλία Λιμανάκι (Γάιδαρος) είναι και αυτή μια όμορφη παραλία του χωριού. Αποτελείται από άμμο και τα νερά της είναι ρηχά, γαλανά και πεντακάθαρα. Υπάρχουν
ομπρέλες και ξαπλώστρες για ενοικίαση ενώ δεν υπάρχουν θαλάσσια σπορ. Ακόμα βρίσκεται μια καντίνα πάνω από την παραλία που προσφέρει γευστικούς μεζέδες και όχι μόνο. Στην άκρη της παράλιας υπάρχει ένα γραφικότατο λιμανάκι που φιλοξενεί τις βάρκες των τοπικών ψαράδων. Τις πρωινές ώρες θα βρεις πάντοτε φρέσκο ψάρι. Θέσεις για παρκάρισμα υπάρχουν πολλές δίπλα ακριβώς στην παραλία ενώ η πρόσβαση είναι εύκολη και σύντομη από την πόλη. Η συγκεκριμένη παραλία αποτελεί την φυσική συνέχεια της παραλίας Μπούκα.