Υδροχόος
(Ιανουάριος 20 - Φεβρουάριος 19)Υδροχόος με Κριό: Ο Κριός θα κουραστεί από τον Υδροχόο γιατί δεν μπορεί την ψυχραιμία και την αναμονή.Ο Κριός βιάζετε ενώ ο Υδοχόος αρχίζει καθε αύριο.Ο Κριός θυμώνει που ο Υδροχόος αναλύει συνέχεια. Όταν τα καταφέρουν να έχουν μια ερωτική ένωση, ο Κριός θα μείνει άφωνος με τη φαντασία του Υδροχόου. Πνευματικά και σεξουαλικά ταιριάζουν. Συμπέρασμα ο Υδροχόος να πάψει να καθυστερεί και ο Κριός να μην είναι τόσο γρήγορος. Μόνο έτσι θα είναι επιτυχημένη η σχέση.

Υδροχόος με Ταύρο: Ο Ταύρος για τον Υδροχόο είναι απαιτητικός, θεωρεί ότι καταπιέζετε. Ο υδροχόος θέλει ανεξαρτησία και ο Ταύρος μονιμότητα. Δεν υπάρχουν κοινά σημεία μεταξύ τους. Η πιθανότητα να κρατήσει μια τέτοια σχέση είναι ελάχιστες εώς και μηδαμινές. Συμπέρασμα, Ταύρε απόφυγε τους Υδροχόους.

Υδροχόος με Δίδυμο: Και τα δύο αυτά ζώδια αναζητούν την ελευθερία, την ανεξαρτησία και την αυτονομία. Ο Υδροχόος τρελάινετε γαι τους Διδύμους γιατί τους θεωρεί απρόβλεπτους. Το σεξ μπορεί να είναι καταπληκτικό όταν και οι δύο προσπαθήσουν να είναι ο ένας για τον άλλο. Συμπέρασμα, είναι μια σχέση που μπορεί να έχει μέλλον.

Υδροχόος με Καρκίνο: Ο Υδροχόος ως συνήθως με την ψυχρή λογική κτυπά στα νεύρα του καρκίνου που θέλει εξάρτηση από τη σχέση. Ο συναισθηματικός Καρκίνος δίδεται ολόψυχα αλλά αυτή η παγερότητατου Υδροχόου και ο ατομισμός του γκρεμίζει ότι ωραίο έχει ο Καρκίνος. Συμπέρασμα, Ο Υδροχόος θα χάσει πολλά πό τον Καρκίνο.

Υδροχόος με Λέων: Ο Λέωντας θαυμάζει το μυαλό του Υδροχόου αλλά δεν μπορεί τη ψυχρότητα του. Ο Υδροχόος αγνοεί τη γνώμη του Λέωντα και εκείνος θα ταπεινώνετε. Υπάρχουν μεγάλες διαφορές μεταξύ τους. Παρόλα αυτά ο ένας ελκύετε από τον άλλο. Συμπέρασμα, μπορέι να έχετε μια μακρόχρονη σχέση.

Υδροχόος με Παρθένο: Ο Υδροχόος είναι άνθρωπος της περιπέτειας, η Παρθένος συντηριτικός. Αν προσαρμοστεί ο Υδροχόος και πάψει να είναι τόσο απρόβλεπτος ίσως καταφέρουν να συμβιώσουν. Τον Υδροχόο τον ελκύει ιδιαίτερα ο πουριτανισμός του παρθένου. Συμπέρασμα, αν χαλαρώσουν και οι δύο ίσως αυτή η σχέση έχει πιθανότητες επιβίωσης.

Υδροχόος με Ζυγό: Έχουν πολλά κοινά σημεία γιατί έιναι και τα δύο ζώδια του αέρα. Μπορούν να απολαύσουν την συζήτηση, τη φιλία και έχουν και οι δυό κατανόηση. Στο σεξ έχουν πολλές ομοιότητες και εκέινη η ΄ώρα μπορεί να γίνει ξεχωριστή. Συμπέρασμα, αυτή η σχέση μπορεί να καταλήξει σε ένα καλό γάμο.

Υδροχόος με Σκορπιό: Η σχέση αυτή από την αρχή θα αποτύχει. Ο Υδροχόος κουράζετε από τους συναισθηματιμούς του Σκορπιού. Ο δεύτερος, θα είναι συνέχεια ανικανοποίητος. Ακομη και στο σεξ δεν μπορούν να βρεθούν στον ίδιο δρόμο. Συμπέρασμα, είναι εκ διαμέτρου αντίθετοι.

Υδροχόος με Τοξότη: Έχουνε πάρα πολλά κοινά σημεία, αγαπούν την ελευθερία και την ελευθερία. Είναι τα μόνα άτομα στο ζωδιακό κύκλο που σέβονται ο ένας τις απαιτήσεις του άλλου. Κινούνται και οι δύο ελεύθερα, απολαμβάνουν τη ζωή τους και όταν νιώσουν την ανάγκη βρίσκονται σε ανύποπτο χρόνο. Δεν υπάρχουν συναισθηματισμοί για αυτούς. Συμπέρασμα, αυτή η σχέση μπορεί να πετύχει, φτάνει να δωθεί χρόνος.

Υδροχόος με Αιγόκερω: Αυτή η σχέση για να κρατήσει χρειάζετε ένα μικρό συνδιασμό. Και οι δύο λογικοί και ψυχροί και οι δύο ατομιστές και οι δύο αγαπούν την αφοσίωση και την αποκλειστικότητα. Στο σεξ θα αναπληρώσει ο ένας τον άλλο. Συμπέρασμα, μια καλή σχέση ακόμη και για μέλλον.

Υδροχόος με Υδροχόο: Οι Υδροχόοι ζητούν τη φίλια πρώτα και μετά τον έρωτα.Δεν θέλουν συναισθηματισμούς και η ατομική ανεξαρτησία του καθενός είναι δεδομένο.Αντιπαθούν ιδιαίτερα το γάμο, όταν όμως ο ένας δώσει στον άλλο αυτό που ζητά σίγουρα θα φτάσουν και εκεί. Το σεξ για αυτούς είναι καθαρά απελευθέρωση. Συμπέρασμα, ξέρετε τι ζητά ο ένας από τον άλλο οπότε τολμήστε το.

Υδροχόος με Ιχθύ: Οι Υδροχόοι πάντα θέλουν να έχουν το πάνω χέρι σε αυτή την σχέση και δεν δέχονται το παραμικρό λάθος. Οι Ιχθύες προσπαθούν πάντα να κοροιδέψουν τους Υδροχόους. Οι Υδροχόοι εκνευρίζονται με αυτό και ακόμα με το πόσο συναισθηματικοί είναι οι Ιχθύες. Συμπέρασμα, ότι λάθος και αν γίνετε από τη μεριά του Ιχθύ, έφτασε στο τέλος την σχέση.

 

Kριός Ταύρος Δίδυμοι Καρκίνος Λέων Παρθένος Ζυγός Σκορπιός Τοξότης Αιγόκερως Υδροχόος Ιχθύες