Αιγόκερως
(Δεκέμβριος 22 - Ιανουάριος 19)


Αιγόκερος με Κριό: Ανταγωνισμός και διαφωνίες στη σχέση αυτή. Ας αφήσουν και οι δυο τα κέρατα αφού και οι δύο είναι πολύ ερωτικά άτομα, μπορεί να έχουν μια παθιασμένη σχέση. Αυτό το πάθος συγκρούετε και για να έχουν μια επιτυχημένη ένωση χρειάζετε κατανόηση, συναισθηματισμό και συνεργασία.Αφήστε τον εγωισμό κατά μέρος για να γίνει η σχέση φανταστική.

Αιγόκερος με Ταύρο: Αν θέλετε να απολαύσετε μια σχέση, ο συνδιασμός Ταύρου και Αιγόκερου είναι ο ιδανικός.Και οι δύο θέλετε την ασφάλεια, την αγάπη, το φλογερό σεξ και σίγουρα καθόλη τη διάρκεια της σχέσης θα νιώθετε επιθυμητοί και αγαπητοί. Συμπέρασμα, φλόγα, ασφάλεια, σιγουριά και αγάπη.

Αιγόκερος με Διδύμους: Οι Δίδυμοι με τον εγωισμό που διαθέτουν δεν μπορούν να δεχτούν την ψυχρή λογική και τον ατομισμό του Αιγόκερου. Ενώ ο δεύτερος θέλει αφοσίωση οι Δίδυμοι δεν δέχονται να του δώσουν. Στο σεξ είναι ατάιριαστοι. Συμπέρασμα, δεν υπάρχει περίπτωση να συνυπάρξουν αυτά τα ζώδια.

Αιγόκερος με Καρκίνο: Τα δύο άτομα αυτά μπορούν να κάνουν μια σχέση απόλυτα ευτυχισμένη. Ο ένας μπορεί να συμπληρώσει τον άλλον και στον έρωτα αλλά και στις καθημερινές απαιτήσεις της ζωής.Ο Αιγόκερος είναι πρακτικός και έχει απαιτήσεις και ο Καρκίνος έχει να δώσει πολλά από συναίσθημα και πνεύμα. Και οι δύο ξέρουν τι θέλουν. Συμπέρασμα, ο ένας αναπληρώνει τον άλλο.

Αιγόκερος με Λέων: Εδώ υπάρχει θέμα και σεξουαλικό ακι οικονομικό. Στο σεξ ο Λέων δεν δέχετε το τρόπο του Αιγόκερου και ο δεύτερος δεν δέχετε την αρχηγεία του Λέωντα. Στα οικονομικά ο Αιγόκερος είναι τσιγκούνης και ο Λέων σπάταλος και ετσι έχουνε συνέχεια διαφωνία. Συμπέρασμα, Ο Λέων θα νιώθει πάντα ταπεινωμένος από τον Αιγόκερω οπόταν θα φύγει.

Αιγόκερος με Παρθένο: Μία σχέση που μπορεί να ευδοκιμήση, έχουνε κοινούς στόχους γιατί είναι και οι δύο γήεινοι. Ακόμα και στο σεξ η παρθένος βρίσκει τον Αιγόκερω πολύ καλά για να της ξυπνά τις ερωτικές της ευαισθησίες. Ο Αιγόκερος πάλι πιστεύει ότι στο σεξ ο σύντροφος του είναι το ιδανικό. Συμπέρασμα, δεν θα έχετε παράπονα ο ένας από τον άλλο.

Αιγόκερος με Ζυγό: Ο Αιγόκερος είναι οπισθοδρομικός, ο Ζυγός ελεύθερος. Ο Ζυγός κάνει μόνο όσα θέλει ο ίδιος και δεν ανέχεται να του υποδεικνύει τι να κάνει ο Αιγόκερος. Παρόλα αυτά ο ένας μπορεί να συμπληρώσει τον άλλο. Συμπέρασμα, υπάρχει και στους δύο το συνάισθημα οπότε μπορούν να κάνουν μια ολοκληρωμένη σχέση.

Αιγόκερος με Σκορπιό: Αυτά τα άτομα θ αμπορούσαν να κάνουν μια πολύ δυναμική σχέση που να κρατήσει για πάντα. Φτάνει να καταλάβουν και να αναζητούν τα ίδια πράγματα, Μπορούν!!! Όσο γαι το σεξ μπορούν να ζήσουν ανεπανάληπτες στιγμές. Συμπέρασμα, ο Αιγόκερος θέλει, ο Σκορπιός το αποδέχετε(τέλειο).

Αιγόκερος με Τοξότη: Αυτή η σχέση από την αρχή φαίνετε πως δεν έχει πιθανότητες να επιβιώσει. Ο Τοξότης είναι σπάταλος και δεν αφοσιώνετε. Ο Αιγόκερος, δεν δέχετε να είναι το οικονομικό του στήριγμα και θέλει αποκλειστικότητα. Έτσι ο Αιγόκερος θα εκνευριστεί με όλα αυτά και θα φύγει. Συμπέρασμα, ο ένας απορρίπτει τον άλλο.

Αιγόκερος με Αιγόκερο: Οι Αιγόκεροι πρέπει να μάθουν να έχουν και συναισθήματα. Βέβαια όταν έχουνε σχέση δύο Αιγόκεροι δεν υποφέρουν γιατί το συναίσθημα σε αυτούς είναι κάτι ξένο.Ταιριάζουνε πάρα πολύ γιατί οι απαιτήσεις τους για τη ζωή είναι ίδιες και στο σεξ έχουνε μια καταπληκτική ένωση, επειδή με αυτό ξεφεύγουν από την πραγματικότητα και από τις γίηνες καταστάσεις. Συμπέρασμα, επαγγελματικά, οικογενειακά, ερωτικά θα περάσετε θαυμάσια.

Αιγόκερος με Υδροχόο: Αυτή η σχέση για να κρατήσει χρειάζετε ένα μικρό συνδιασμό. Και οι δύο λογικοί και ψυχροί και οι δύο ατομιστές και οι δύο αγαπούν την αφοσίωση και την αποκλειστικότητα. Στο σεξ θα αναπληρώσει ο ένας τον άλλο. Συμπέρασμα, μια καλή σχέση ακόμη και για μέλλον.

Αιγόκερος με Ιχθύ: Μόνο στο σεξ μπορεί να ευδικιμήση αυτή η σχέση. Οι Ιχθύες προσπαθούν μόνιμα να εξαπατήσουν τους Αιγόκερους. Ό Αιγόκερος όμως δεν τα σηκώνει αυτά. Στην αρχή θα το βρίσκει διασκεδαστικό αλλά μετά θα το θεωρεί προσβολή. Συμπέρασμα, οι Ιχθύες μπορούνε να κρατήσουν τον Αιγόκερο μόνο με έρωτα.

 

Kριός Ταύρος Δίδυμοι Καρκίνος Λέων Παρθένος Ζυγός Σκορπιός Τοξότης Αιγόκερως Υδροχόος Ιχθύες