Ιχθύες
(Φεβρουάριος 20 - Μάρτιος 20)Ιχθυς με Κριό: Ο Κριός θέλει να συναναστρέφετε πάντα με ιχθύες. Του αρέσεί πολύ η εξυπναδα του Ιχθύ. Πιστεύουν ότι μπορούν να κάνουν μια πολύ καλή σχέση διότι οι Ιχθύες έχουνε καλπάζουσα φαντασία και στις πρωτοβουλίες και στις δραστηριότητες και στο σεξ. Ένας κριός δεν θα φύγει ποτέ από ένα Ιχθύ. Ο δεύτερος όμως θα είναι πάντα παραπονούμενος. Συμπέρασμα, Ιχθύες μην παραπονιέστε απλά απολαύστε τη σχέση.

Ιχθυς με Ταύρο: Ο Ταυρός ξελογιάζετε από τον Υχθύ αλλά τον θεωρεί ελαφρόμυαλο και απρόβλεπτο. Ο Ιχθύς πάλι τον θεωρεί ρουτινιάρη. Η αστάθεια του Ιχθύ εκνευρίζει τον Ταύρο που είναι σταθερός. Για να διατηρηθεί αυτή η σζέση πρέπει κάποιος πάντα να υποχωρεί.Συμπέρασμα μάλλον η σχέση αυτή είναι μια ουτοπία.

Ιχθυς με Δίδυμο: Οι Δίδυμοι είναι δύσκολο να δώσουν αυτά που ζητούν οι Υχθύες. Οι δεύτεροι δεν μπορούν την ανεξαρτησία των Διδύμων. Τους αρέσουν τα απρόβλεπτα, τα ευχάριστα και τα παιχνίδια των Διδύμων. Συμπέρασμα, πολύ δύσκολο να ταιριάξουν αυτά τα άτομα.

Ιχθυς με Καρκίνο: Σχέση δυνατη με αμοιβαία αγάπη, πίστη καιαφοσίωση. Ιδανικό ζευγάρι για τη ζωή και τον έρωτα. Γεμάτοι ευαισθησίες και τρυφερότητα. Ο Ιχθύς π΄ρεπει να προσέξει σε αυτή τη σχέση να μην πάθει εξάρτηση και να παραπονιέται, δεν υπάρχει λόγος. Συμπέρασμα, σχέση με αγάπη και πάθος και ένα πολύ καλό μέλλον.

Ιχθυς με Λέων: Ο Λέωντας δεν μπορεί να δεχθεί την πονηράδα του Ιχθύ γιατί είναι ωμός και απόλυτος. Δεν του αρέσει να τον παγιδεύουν, νιώθει πολύ περήφανος για τέτοια πράγματα. Ο Ιχθύς είναι παιχνιδιάρης και ευκίνητος. Συμπέρασμα, ο Λέωντας θα φύγει πρίν αρχίσει καλά καλά η σχέση.

Ιχθυς με Παρθένο: Αυτή η σχέση είναι πολύ δύσκολο να έχει μέλλον. Αυτά τα άτομα είναι δύο διαφορεικοί χαρακτήρες. Οι Ιχθύες έχουν συνεχώς αναστάτωση από τα πάθη τους, ενώ ο Παρθένος είναι ψύχραιμος. Οι Ιχθύες θέλουν ψυχική επαφή, ο παρθένος προσφέρει αφοσίωση, δύο διαφορετικοί κόσμοι. Συμπέρασμα, ψυχρότητα και συναίσθημα δεν συμβαδίζουν.

Ιχθυς με Ζυγό: Ο Ζυγός είναι λογικός, ο Ιχθύς υπερβολικός. Ο Ζυγός θεωρεί τους Ιχθύες ύπουλους. Δεν αντέχει τον τρόπο σκέψεις των Ιχθύων.
Μέχρι και στο σεξ ο Ιχθύς θα κάνει τα παιχνίδια του τα πονηρά κάντι που δεν αρέσει στο Ζυγό. Συμπέρασμα, στην αρχή όλα θα φάινονται καλά όμως αυτή η σχέση δεν μπορεί να κρατήσει.

Ιχθυς με Σκορπιό: Θετικοί και οι δύο, συναισθηματικοί. Το σεξ ότι το καλύτερο. Έχουν πολλά να δώσουν ο ένας στον άλλο.Φτάνει να ηρεμήσουν λίγο από τη ζήλια τους. Οι Ιχθύες μπορούν να ηρεμούν τους Σκορπιοόυς και ο Σκορπιός μπορεί να απολαμβάνει. Συμπέρασμα, δοκιμάστε αυτή τη σχέση θα πετύχει.

Ιχθυς με Τοξότη: Ο Τοξότης δεν μπορεί τους συναισθηματικούς Ιχθύες, ενώ ο Ιχθύς παθαίνει συναισθηματική εξάρτηση. Ο Τοξότης στην αρχή πιστεύει πως στα πολλά λόγια που λένε οι Ιχθύες και αφού δούνε ότι αλλάζουν γνώμη συνεχως απορρίπτουν αυτή τη σχέση. Ακόμη και στο σεξ οι Ιχθύες θέλουν το πάθος ενώ οι Τοξότες την εκτόνωση. Συμπέρασμα, σχέση χωρίς μέλλον.

Ιχθυς με Αιγόκερω: Μόνο στο σεξ μπορεί να ευδικιμήση αυτή η σχέση. Οι Ιχθύες προσπαθούν μόνιμα να εξαπατήσουν τους Αιγόκερους. Ό Αιγόκερος όμως δεν τα σηκώνει αυτά. Στην αρχή θα το βρίσκει διασκεδαστικό αλλά μετά θα το θεωρεί προσβολή. Συμπέρασμα, οι Ιχθύες μπορούνε να κρατήσουν τον Αιγόκερο μόνο με έρωτα.

Ιχθυς με Υδροχόο: Οι Υδροχόοι πάντα θέλουν να έχουν το πάνω χέρι σε αυτή την σχέση και δεν δέχονται το παραμικρό λάθος. Οι Ιχθύες προσπαθούν πάντα να κοροιδέψουν τους Υδροχόους. Οι Υδροχόοι εκνευρίζονται με αυτό και ακόμα με το πόσο συναισθηματικοί είναι οι Ιχθύες. Συμπέρασμα, ότι λάθος και αν γίνετε από τη μεριά του Ιχθύ, έφτασε στο τέλος την σχέση.

Ιχθυς με Ιχθυ: Σε αυτή τη σχέση θα υπάρχει πάντα μεγάλη σύγχιση. Τα λόγια πολλά, οι πράξεις λίγες, μπορεί στον έρωτα να είναι ευτυχισμένοι και να ζούν ένα πραγματικό όνειρο, αλλά πάντα σε αυτή τη σχέση θα κυριαρχεί μια ασαφείς κατάσταση. Σε περίπτωση που εμγσνιστεί τρίτο ατομο στη σχέση το αποτέλεσμα θα είναι τραγικό. Συμπέρασμα, αβεβαιότητα, σύγχιση και σχέση στην ουσία ανύπαρκτη.

 

Kριός Ταύρος Δίδυμοι Καρκίνος Λέων Παρθένος Ζυγός Σκορπιός Τοξότης Αιγόκερως Υδροχόος Ιχθύες