Παρότι ο ωροσκόπος είναι κάτι που πολλοί από εμάς δεν του δίνουν ιδιαίτερη σημασία και ενδεχομένως δεν τον γνωρίζουν αποτελεί αναμφισβήτητα ένα πολύ σημαντικό στοιχείο που σε συνδυασμό με το ζώδιο τού προσδίδει ιδιαίτερα χαρακτηριστικά. Η κατάστρωση ενός ωροσκόπου αν και είναι μηχανική υπόθεση, βάσει μαθηματικών μετρήσεων, είναι κυρίως θέμα ερμηνείας.

Το συγκεκριμένο ευρετήριο ωροσκόπου αποτελεί μια απλουστευμένη μέθοδο εύρεσης, τα αποτελέσματα της οποίας είναι κατά προσέγγιση έγκυρα.
Έχετε την δυνατότητα να βρείτε τον προσωπικό σας ωροσκόπο, ο οποίος καταδεικνύει τα προτερήματα και τις αδυναμίες σας.

Αν λοιπόν ακόμη αναρωτιέστε γιατί ενώ είστε κριός, για παράδειγμα, δεν διαθέτετε κανένα σχεδόν από τα χαρακτηριστικά του ζωδίου κλικάρετε εδώ για να ανακαλύψετε σε τι βαθμό μπορεί να επηρεάζει ο ωροσκόπος τον χαρακτήρα σας.

Για να βρείτε τον ωροσκόπο σας δώστε την ημέρoμηνία και την ώρα γεννήσεώς σας στην παρακάτω φόρμα. Η ώρα καταχωρείται σε 24ωρη βάση (π.χ. εάν γεννηθήκατε στις 27 Μαρτίου, 11 ώρα το βράδυ δώστε στα πεδία 27, 3, 23, 00).

Ημέρα Ώρα
Μήνας Λεπτά

 

Ωροσκόπος Φωτιά (Κριός, Λέων, Τοξότης)

Ο Ωροσκόπος Φωτιά χαρίζει στον κάτοχό του ενεργητικότητα, ζωτικότητα, και αντοχή. Όποιο κι αν είναι το κυρίως Ζώδιό του, θα κυριαρχεί στις καταστάσεις και θα παίρνει γρήγορες αποφάσεις. Ο άνθρωπος αυτός έχει μεγάλη αυτοπεποίθηση και επωφελείται πάντα από τις ευκαιρίες που του δίνει η τύχη, στην πραγματικότητα είναι πάντα διαθέσιμος όταν το καλεί η στιγμή και αρπάζει, στην κυριολεξία, την κάθε ευκαιρία.

Ωροσκόπος Γη (Ταύρος, Παρθένος, Αιγόκερως)

Αν ο Ωροσκόπος σας είναι στα Ζώδια της γης, τότε ο κάτοχός του (δηλαδή εσείς) διαθέτει καλή υγεία, χωρίς αυτό να σημαίνει πως αυτό συνοδεύεται υποχρεωτικά και από μια ρωμαλέα σωματική κατασκευή ή από μια ισχυρή ζωτικότητα. Το άτομο, όμως, με Ωροσκόπο στη Γη, είναι εργατικό, μεθοδικό και αγαπά τη σταθερότητα. Του αρέσουν τα συγκεκριμένα πράγματα, αλλά παραμένει πάντα συντηρητικό στοιχείο. Είναι επίμονος, αλλά και καχύποπτος, πάντα όμως τίμιος. Θεωρεί ότι τα πάντα πρέπει να χαρακτηρίζονται από πρακτικότητα, αντικειμενικότητα, λογική. Πιστεύει ότι αυτός και μόνο είναι υπεύθυνος για τη ζωή του και δεν επιθυμεί τίποτε περισσότερα από την ανεξαρτησία του. Θα έχει πάντα την τάση να στηρίζεται στον εαυτό του, αλλά του αρέσει να ολοκληρώνει και τις ιδέες των άλλων.

Ωροσκόπος Αέρα (Δίδυμοι, Ζυγός, Υδροχόος)

Αν ο Ωροσκόπος σας βρίσκεται στα Ζώδια του Αέρα. Περιορίζει μεν τη ζωτικότητα και την ενέργεια, αλλά αυξάνει την ευαισθησία και τις καλλιτεχνικές τάσεις. Ακόμη κι αν αυτό δεν ταιριάζει καθόλου με το Ζώδιο γέννησής του, το άτομο αυτό θα διακρίνεται για το τακτ, την κατανόηση και τη φυσική του χάρη. Θα είναι ανοιχτό προς τους άλλους και θα συγκινεί με τη συμπεριφορά του. Ο άνθρωπος όταν ο Ωροσκόπος του ανήκει σε Ζώδιο του αέρα, γίνεται σκεπτόμενος και γι αυτό επιτυγχάνει συχνά σε πνευματικούς και καλλιτεχνικούς τομείς. Έχει ακόμη το προτέρημα να χαίρεται εύκολα, να ευχαριστιέται με τις απλές χαρές της ζωής. Τέλος, ξέρει να προσαρμόζεται ή να υποχωρεί, μια ικανότητα που τον κάνει συχνά κύριο των καταστάσεων και που κάθε άλλο παρά δείγμα αδυναμίας χαρακτήρα είναι.

Ωροσκόπος Νερό (Καρκίνος, Σκορπιός, Ιχθύς)

Αν ο Ωροσκόπος σας ανήκει στα Ζώδια του Νερού. Μειώνει τη σκληρότητα μα και τη ζωτικότητα και αυξάνει την ευαισθησία αλλά και τη διάθεση για εύκολη παραίτηση από τις δυσκολίες. Εκτός από χαρακτήρας συναισθηματικός, το άτομο με Ωροσκόπο σε στοιχείο του νερού είναι ιδιαίτερα προνοητικό, αλλά και συνάμα υπερευαίσθητο, υπερσυγκινητικό και κάπως ονειροπαρμένο. Συνήθως ενεργεί αργά, αλλά διαθέτει καλή μνήμη, ενώ αρέσκεται να χάνεται μέσα στο παρελθόν και τις αναμνήσεις.